Budsjettering gir deg mål, overblikk og kontroll

Et godt budsjett er et verktøy som gjør det enklere å styre bedriften effektivt.  Økonomisenteret AS er et trygt valg når du trenger hjelp til å lage gode og formålstjenlige budsjetter.

Ønsker du bistand til budsjettering? Ta kontakt i dag!

Budsjett gir deg bedre kontroll

Økonomisenteret AS formaliserer budsjettarbeidet og lager detaljerte budsjetter som gir deg overblikk og kontroll i hverdagen.

Budsjett gjør planlegging og utvikling enklere

Godt budsjettarbeid er et effektivt redskap som samkjører den operasjonelle planleggingen og bedriftens strategiske målsettinger.
Det er mulig å lage et budsjett på egen hånd. Men selv om intensjonene er de beste, finnes det mange budsjettfeller som bedriftsledere må styre unna. Vi kjenner dem alle.

Budsjett og likviditet

Vår budsjettering tar alltid utgangspunkt i oppdragsgivers unike situasjon. Vi kan budsjettere både på kort og lang sikt. Og vi hjelper deg også med det som kanskje er aller viktigst; likviditetsbudsjettet.

Ønsker du bistand til budsjettering? Ta kontakt i dag!

Gjør hverdagen enklere for deg selv

Økonomisenteret AS er en autorisert og allsidig regnskapsfører som i tillegg til budsjettering bistår med en lang rekke regnskapstjenester.
Vi holder til i Røyken kommune, og har de fleste av våre kunder i regionen vest for Oslofjorden, spesielt i:
●   Asker
●   Røyken
●   Hurum
●   Lier

Vi kan budsjettering, regnskap og økonomistyring

Vi nyter stor tillit hos kunder, revisorer og andre samarbeidspartnere. Alt vi gjør er  resultatorientert med faglig god kvalitet til konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt, så ser vi sammen på hvilke fordeler vi som regnskapsbedrift kan tilby din virksomhet.

Når du overlater økonomistyringen til oss, kan du bruke mer tid til forretningsutvikling og på bedriftens kjerneaktiviteter.